Skönhetsvård för trädgårdsnördar

Nu har verkligen odlingsgnistan vaknat i mig.  Allt eftersom dagarna går stoppar jag ned fler och fler frön i odlingslådorna. Först ut var chilis men nu har det också blivit hög tid för annat. En sak som jag kom att tänka på när jag stod med jordiga fingrar och smuts under naglarna häromdagen är att även om odling gör själen vacker så kan den ibland innebära vissa skavanker på ytan. Händerna blir hårda och valkiga och fötterna blir instängda och trötta i gummistövlar. Det är därför viktigt att ha bra produkter och ta hand om sig själv. Jag brukar ta fotbad och se till så att jag smörjer in händerna regelbundet.

Snart ska jag och en väninna också iväg på SPA. Det ska bli härligt. Jag vågar nog testa fiskpedikyr till och med. Det ska bli spännande att se vad det kan göra med de här trötta trädgårdsfötterna.

fiskpedikyr2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *